Je professionele website snel en eenvoudig online

Een compleet website, klaar voor gebruik, met alle functionaliteiten.

Vertel ons je wensen

Niet iedereen is hetzelfde. Daarom is ook niet iedere website hetzelfde. Door aan ons door te geven wat je wensen zijn kunnen wij inschatten hoeveel werk we eraan hebben en een passende offerte voor je maken.

Hoe beter je kunt aangeven wat je graag door ons wilt laten doen, hoe nauwkeuriger wij kunnen aangeven wat de kosten gaan worden. Je kunt bijvoorbeeld zelf aan de slag met de DIVI Builder, of de gehele website door ons laten maken. Alles is mogelijk!

Lever ons je teksten, logo en foto's

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel ontvangen we graag van jou de benodigde informatie.

Indien wij aan de slag gaan om een complete website voor je te maken ontvang je van ons een aanleverdocument waarop je eenvoudig de teksten voor je website kunt invullen. Tevens ontvangen we graag je logo en de foto's die je op je website wilt hebben staan.

 

Aan de slag

Nadat je alle noodzakelijke gegevens hebt doorgegeven beginnen we met het bouwen van je nieuwe website.

Mochten er van onze zijde nog vragen op onduidelijkheden zijn nemen we altijd even contact met je op.

Zodra we een ontwerp klaar hebben en alles op de juiste plaats hebben neergezet sturen we je de locatie waar je een preview versie van jouw nieuwe website kunt bekijken. Je kunt altijd nog wijzigingen door ons laten aanbrengen.

Uiteindelijk komen we tot een versie die na jouw goedkeuring kan worden klaargemaakt voor lancering.

 

 

Je nieuwe website definitief online

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in.

 

Je EIGEN DOMEINNAAM

We installeren je nieuwe professionele website op een snelle server en vervolgens koppelen we daar jouw eigen domeinnaam aan. 

i

Onbeperkt aantal pagina's

Of je nu 1, 10 of 100 pagina’s op je website wilt hebben, bij ons mag je altijd een onbeperkt aantal pagina’s maken en gebruiken. 

beheersysteem in the Cloud

Je kunt heel eenvoudig vanaf elk apparaat inloggen op je website en deze aanpassen en uitbreiden. Zelfs vanaf je mobiele telefoon. 

Wij verhuizen je huidige domeinnaam en koppelen het aan je nieuwe website

Het enige dat je moet doen is het aanleveren van logo, tekst en foto's

Binnen enkele dagen kan je nieuwe, professionele website online staan

Veelgestelde vragen

Ik heb helemaal geen computerkennis, is zo'n website wel iets voor mij?

Zeker weten! In tegenstelling tot vele andere aanbieders maken we indien je dat wenst een compleet gevulde, kant en klare website. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, wij plaatsen de tekst en foto’s  op de juiste pagina’s. 

Wil je toch zelf aan de slag? Ook dat is heel eenvoudig met het door ons gebruikte Visual Builder systeem van DIVI. Je kunt de website aanpassen aan de voorzijde van de website, zodat je meteen kunt zien wat je aan het doen bent. 

Als ik zelf aan de slag ga, kan ik de website dan kapot maken?

Het kan best wel eens gebeuren dat er iets mis gaat bij het aanpassen van je website. Het beheersysteem kun je echter niet zomaar kapot maken, daarvoor is WordPress een veel te stabiel systeem.

Indien er iets mis gaat of je hebt spijt van je wijzigingen hebben wij altijd een back-up die we kunnen terugplaatsen.

Ik heb al een (verouderde) website, is het mogelijk dat jullie de inhoud overnemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij nemen de teksten en foto’s van je huidige website en plakken deze in een nieuwe ontwerp. Je domeinnaam kun je gewoon mee overnemen.

Zijn er maandelijkse kosten bij het maken van een website?

Ja, je nieuwe website moet immers ook op het internet komen te staan. Je betaalt eenmalig een bedrag voor het bouwen van de website, en daarnaast betaal je een bedrag per maand voor hosting, CMS licentie, updates, backups, domeinnaam, email adressen en beveiliging.

Je hebt trouwens al een Hosting & Service pakket voor € 5,50 p/m.

Hoeveel webpagina's krijg ik in mijn website?

Je krijgt een onbeperkt aantal pagina’s. Wanneer we de website bouwen vullen we de afgesproken hoeveelheid pagina’s met aangeleverde content. 

Heb je meer pagina’s nodig of wil je meer foto’s plaatsen? Geen probleem, het is altijd mogelijk om je website zelf uit te breiden met meer nieuwe pagina’s, tekst en foto’s.  Je kunt dit voor een voordelig tarief ook door ons laten doen. Neem hiervoor even contact met ons op en we laten je weten wat de kosten zijn.

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?