Je nieuwe website eenvoudig en snel online

Een complete website, klaar voor gebruik, met alle functionaliteiten

Jouw website 1-2-3 online

Niet iedereen is hetzelfde. Daarom is ook niet iedere website hetzelfde. Door aan ons door te geven wat je wensen zijn kunnen we goed inschatten hoeveel werk we eraan hebben en aan de hand daarvan een passende offerte voor je maken.

Hoe beter je kunt aangeven wat je graag door ons wilt laten maken, hoe nauwkeuriger wij kunnen aangeven wat de kosten zijn. Je kunt bijvoorbeeld zelf aan de slag met de DIVI Builder, of de gehele website door ons laten maken. Alles is mogelijk!

i

1. Wensen

Als je een nieuwe website wil, een offerte hebt aangevraagd en je bent akkoord gegaan met ons voorstel ontvangen we graag van jou de benodigde informatie.

Indien we aan de slag gaan om een complete website voor je te maken ontvangen we graag de teksten, foto's en logo. Dit kan als tekstbestand (Word-bestand) of via e-mail, wat voor jou het meest gemakkelijke is.

Indien je zelf aan de slag gaat hoef je verder niets aan te leveren.

2. Concept

Zodra we een ontwerp klaar hebben en alles op de juiste plaats hebben neergezet sturen we je de locatie waar je een preview versie van je nieuwe website kunt bekijken.

Je kunt vanzelfsprekend in deze fase altijd nog wijzigingen door ons laten aanbrengen, we houden continu contact met elkaar. Het bouwen kun je live volgen via een sub-domein.

Uiteindelijk komen we tot een versie die na jouw goedkeuring kan worden klaar gemaakt voor lancering.

3. Oplevering

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we je nieuwe website online.

Je ontvangt na de oplevering tevens de inloggegevens van je nieuwe website zodat je in de toekomst altijd zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen, mocht je dit willen.

Ook na de oplevering kun je altijd aan ons hulp of advies vragen, we helpen je graag, zonder voor elk wissewasje een rekening te sturen!

 

 

Je EIGEN DOMEINNAAM

We installeren je nieuwe website op een snelle server en vervolgens koppelen we daar jouw eigen domeinnaam aan.
i

Onbeperkt aantal pagina's

Of je nu 1, 10 of 100 pagina’s op je website wilt hebben, bij ons mag je altijd een onbeperkt aantal pagina’s maken en gebruiken.

beheersysteem in the Cloud

Je kunt heel eenvoudig vanaf elk apparaat inloggen op je website en deze aanpassen en uitbreiden, zelfs vanaf je mobiele telefoon.

Wij verhuizen je huidige domeinnaam en koppelen het aan je nieuwe website

Het enige dat je moet doen is het aanleveren van logo, tekst en foto's

Binnen enkele dagen kan je nieuwe, professionele website online staan

Veelgestelde vragen

Ik heb helemaal geen computerkennis, is zo'n website wel iets voor mij?

Zeker weten! In tegenstelling tot vele andere aanbieders maken we indien je dat wenst een compleet gevulde, kant en klare website. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, wij plaatsen de tekst en foto’s op de juiste pagina’s.

Wil je toch zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk en heel eenvoudig met het door ons gebruikte Visual Builder systeem van DIVI. Je kunt de website aanpassen aan de voorzijde van de website, zodat je meteen kunt zien wat je aan het doen bent.

Als ik zelf aan de slag ga, kan ik de website dan kapot maken?
Het kan best wel eens gebeuren dat er iets mis gaat bij het aanpassen van je website. Het beheersysteem kun je echter niet zomaar kapot maken, daarvoor is WordPress een veel te stabiel systeem.

Indien er iets mis gaat of je hebt spijt van je wijzigingen hebben wij altijd een back-up die we terug kunnen plaatsen.  zodat je website weer snel online staat.

Ik heb al een (verouderde) website, is het mogelijk dat jullie de inhoud overnemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij nemen de teksten en foto’s van je huidige website en plakken deze in een nieuwe ontwerp. Je domeinnaam kun je gewoon mee overnemen, we helpen je met verhuizen. Vermeld even bij het aanvragen van een offerte dat je reeds een website hebt, vaak is dit goedkoper.

Zijn er maandelijkse kosten bij het maken van een website?

Ja en nee.  Je betaalt eenmalig een bedrag voor het bouwen van de website. Zodra deze klaar is moet je nieuwe website op het internet komen te staan (hosting) en hiervoor betaal je een maandelijkse bedrag. Bij de hosting kosten zitten tevens de kosten voor updates, back-ups, licentie, domeinnaam, email adressen en beveiliging.

Je hebt al een Hosting & Service pakket voor € 9,50 p/m.

Hoeveel webpagina's krijg ik in mijn website?
Wanneer we de website bouwen vullen we de afgesproken hoeveelheid pagina’s met aangeleverde content.

Heb je meer pagina’s nodig of wil je meer foto’s plaatsen? Geen probleem, het is altijd mogelijk om je website zelf uit te breiden met meer nieuwe pagina’s, tekst en foto’s.  Je kunt dit voor een voordelig tarief ook door ons laten doen. Neem hiervoor even contact met ons op en we laten je weten wat de kosten zijn.

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?