Een betaalbare website voor MKB & ZZP in Nuth

Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Webdesigner in Nuth

Ben jij op zoek naar een betaalbare webdesigner in Nuth? Zoek niet verder, die heb je nu gevonden! Wij maken voor jou tegen een zeer scherp tarief een mooie, functionele website die uitstekend gevonden wordt op het internet.

Een moderne, gebruiksvriendelijke website kunnen we maken voor vele soorten bedrijven, MKB en ZZP. Denk bijvoorbeeld aan notariskantoren, schoonheidsspecialisten, kappers, installatiebedrijven enz. En niet alleen maken we mooie websites in Nuth, maar ook in Maastricht, Heeren en Roermond, door heel Limburg!

 

Hoog in Google

Je website is goed vindbaar in Google, Yahoo, en Bing. Hierdoor trekt je website meer bezoekers.

f

gebruiksvriendelijk

Super eenvoudig in gebruik, altijd en overal in een handomdraai je website aanpassen of uitbreiden.

Perfect op mobiel

Het maakt niet uit op welk apparaat men je website bezoekt. Je website wordt altijd perfect weergegeven.

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft helemaal niet duur te zijn.
Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd krijg je van ons altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen.
Het doel van jouw site bepaalt immers de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van je website.

Vraag snel een gratis en 100% vrijblijvende offerte aan. 

Webdesign in Nuth

 

Ben je net gestart met je eigen bedrijf in Nuth en wil je graag een moderne, betaalbare website? Of heb je een verouderde website die slecht presteert op internet? Ontbreekt het je aan tijd of kennis om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem. Wij bouwen een betaalbare, professionele website waar je zelf helemaal niets meer aan hoeft te doen.

Moderne website gezocht in Nuth

Waarschijnlijk heb je in Google gezocht op ‘webdesign Nuth’ of ‘website laten maken Nuth’, omdat je zoekt naar een goede webdesigner bij jou in de buurt. Ondanks dat GIGAonline webdesign niet is gevestigd in Nuth, maken we ook websites voor bedrijven in Nuth. Met het internet is communicatie op afstand geen probleem, en kunnen we je overal en altijd aan een nieuwe website helpen.

Visitekaartje van je bedrijf in Nuth

Elke ondernemer is trots op zijn of haar onderneming, en daar is de website een belangrijk onderdeel van. Het is immers de ideale manier om je te presenteren aan het grote publiek en je klanten. Ben je ondernemer en kom je uit Nuth? Dan herken je vast wat we zeggen!

Actief in heel Limburg

Onze klanten komen uit heel Nederland, maar zeker ook uit Limburg. Zo maken we o.a. websites voor bedrijven in Geleen, Roermond, Sittard, Nuth, Hoensbroek, Echt, Stein, Elsloo en Kerkrade.

Jouw website 1-2-3 online

Niet iedereen is hetzelfde. Daarom is ook niet iedere website hetzelfde. Door aan ons door te geven wat je wensen zijn kunnen we goed inschatten hoeveel werk we eraan hebben en aan de hand daarvan een passende offerte voor je maken.

Hoe beter je kunt aangeven wat je graag door ons wilt laten maken, hoe nauwkeuriger wij kunnen aangeven wat de kosten zijn. Je kunt bijvoorbeeld zelf aan de slag met de DIVI Builder, of de gehele website door ons laten maken. Alles is mogelijk!

i

1. Wensen

Als je een nieuwe website wil, een offerte hebt aangevraagd en je bent akkoord gegaan met ons voorstel ontvangen we graag van jou de benodigde informatie.

Indien we aan de slag gaan om een complete website voor je te maken ontvangen we graag de teksten, foto's en logo. Dit kan als tekstbestand (Word-bestand) of via e-mail, wat voor jou het meest gemakkelijke is.

Indien je zelf aan de slag gaat hoef je verder niets aan te leveren.

2. Concept

Zodra we een ontwerp klaar hebben en alles op de juiste plaats hebben neergezet sturen we je de locatie waar je een preview versie van je nieuwe website kunt bekijken.

Je kunt vanzelfsprekend in deze fase altijd nog wijzigingen door ons laten aanbrengen, we houden continu contact met elkaar. Het bouwen kun je live volgen via een sub-domein.

Uiteindelijk komen we tot een versie die na jouw goedkeuring kan worden klaar gemaakt voor lancering.

3. Oplevering

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we je nieuwe website online.

Je ontvangt na de oplevering tevens de inloggegevens van je nieuwe website zodat je in de toekomst altijd zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen, mocht je dit willen.

Ook na de oplevering kun je altijd aan ons hulp of advies vragen, we helpen je graag, zonder voor elk wissewasje een rekening te sturen!

 

 

Nuth

Voordelen op een rij

Totaalpakket

Snel je website online

Geoptimaliseerd voor Google

Eenvoudig zelf te beheren

Website al v.a. €250!

100% Tevredenheid

Goed leesbaar op PC én mobiel

Gratis DIVI Visual + Page Builder

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?