Een betaalbare website voor MKB & ZZP in Geleen

volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines

Webdesigner in Geleen

Ben jij op zoek naar een betaalbare webdesigner in Geleen? Zoek niet verder, die heb je nu gevonden! Wij maken voor jou tegen een zeer scherp tarief een mooie, functionele website die uitstekend gevonden wordt op het internet.

Een moderne, gebruiksvriendelijke website kunnen we maken voor vele soorten bedrijven, MKB en ZZP. Denk bijvoorbeeld aan notariskantoren, schoonheidsspecialisten, kappers, installatiebedrijven enz. En niet alleen maken we mooie websites in Geleen, maar ook in Maastricht, Heeren en Sittard, door heel Limburg!

Hoog in Google

Je website is goed vindbaar in Google, Yahoo, en Bing. Hierdoor trekt je website meer bezoekers.

f

gebruiksvriendelijk

Super eenvoudig in gebruik, altijd en overal in een handomdraai je website aanpassen of uitbreiden.

Perfect op mobiel

Het maakt niet uit op welk apparaat men je website bezoekt. Je website wordt altijd perfect weergegeven.

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft helemaal niet duur te zijn.
Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd krijg je van ons altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen.
Het doel van jouw site bepaalt immers de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van je website.

Vraag snel een gratis en 100% vrijblijvende offerte aan. 

Webdesigner Geleen

 

Heb je een verouderde website die slecht wordt gevonden op het internet? Of ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je graag een moderne, professionele maar betaalbare website? Ontbreekt het je aan tijd of kennis om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem, wij bouwen voor weinig een mooie website die snel, veilig, en doeltreffend is.

Webdesign Geleen

GIGAonline webdesign is begin 2015 gestart met als doel de kleine of beginnende ondernemer te helpen bij het maken van een goed vindbare, modern ogende website. Waar grotere web- & marketingbureau’s de kleinere ondernemer liet stikken door enorme bedragen te vragen voor een relatief kleine website, waren wij er om onze mede ‘kleine ondernemer’ te hulp te schieten.

Inmiddels hebben we voor vele ondernemers een mooie website mogen maken en werken we met een sterk team van freelancers dagelijks aan het ontwerpen en onderhouden van websites voor een eerlijke prijs.

Actief in heel Limburg

Of je nu in noord, midden of zuid Limburg bent gevestigd, wij kunnen voor jou een website maken. Zelf zijn we gevestigd in Spaubeek en onze communicatie verloopt hoofdzakelijk via e-mail en soms via de telefoon. Door deze werkwijze kunnen we zonder problemen een website voor je maken en kunnen we de prijs laag houden. We hebben immers geen duur kantoorgebouw maar werken veelal vanuit de thuislocaties van onze medewerkers.

Onze klanten komen uit heel Nederland, maar zeker ook uit Limburg. Zo maken we o.a. websites voor bedrijven in Geleen, Roermond, Sittard, Nuth, Hoensbroek, Echt, Stein, Elsloo en Kerkrade.

Voordelen op een rij

Totaalpakket

Snel je website online

Geoptimaliseerd voor Google

Eenvoudig zelf te beheren

Website al v.a. €250!

100% Tevredenheid

Goed leesbaar op PC én mobiel

Gratis DIVI Visual + Page Builder

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?