Veel gestelde vragen

vraag en antwoord

Staat je antwoord er niet bij? Schroom niet en neem even contact op!

Ik heb helemaal geen technische kennis, is dit wel iets voor mij?

Ja, absoluut! Met WordPress kun je heel gemakkelijk en zónder technische kennis je eigen website beheren. Bovendien krijg je meerdere pagina’s gevuld opgeleverd. Al naar gelang het pakket dat je kiest 4 of 8 pagina’s. In de meeste gevallen ruim voldoende. Zelfs als je helemaal niets met computers hebt krijg je voor €299,- een complete website waar je niets meer aan hoeft te doen.

Ik ben echt onhandig met computers, kan ik de site kapot maken?

Nee. We hebben meerdere klanten die zelf regelmatig de website aanpassen en dit gaat ook wel eens mis. Het systeem is echter zodanig ontwikkeld dat je niets zomaar kapot kan maken.

En mocht dat om wat voor reden toch gebeuren, dan kunnen wij altijd een backup terugzetten.

Ik heb al een domeinnaam en e-mail adres, wat nu?

Geen probleem. Wij verhuizen je domeinnaam naar onze hosting en je krijgt van ons nieuwe instellingen voor de e-mail. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij uw huidige hostingprovider te blijven. Door met 1 hostingpartij te werken kunnen wij je namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.

Ik heb al een website, kunnen jullie de inhoud overnemen?

Ja, we kunnen je huidige teksten en afbeeldingen gebruiken voor een website van GIGAonline. Je dient dan wel een nieuwe website door ons te laten maken op basis van één van de succesvol bewezen indelingen. Je domeinnaam behoud je uiteraard gewoon.

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is?

Zodra de offerte is goedgekeurd, ontvang je gelijk een checklist met info die we nodig hebben. We zullen binnen een paar werkdagen contact met je opnemen om een “deadline” af te spreken. In principe kan de website binnen 1 week klaar zijn, nadat alle benodigde info is aangeleverd.

Zijn er maandelijkse kosten bij het maken van een website?

Ja. Je betaalt eenmalig een bedrag voor het bouwen van de website, en daarnaast betaal je een bedrag per maand voor CMS licentie, service, updates, backups, domeinnaam, hosting, email adressen en ondersteuning. Je hebt al een Hosting en Service pakket voor € 4,50 p/m.

Hoe lang zit ik aan het Hosting abonnement vast?

We hanteren na het 1e jaar een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dus ieder moment je website opzeggen. Gefactureerd wordt er 1x per jaar en je ontvangt je restant aan abonnementsgeld terug. Uiteraard kun je dan gewoon je domeinnaam meenemen.

Wat krijg ik voor €299,-?

Je krijgt een volledige website met het alom geprezen WordPress als CMS en 4 pagina’s volledig gevuld met aangeleverde content. Je kunt zelf onbeperkt pagina’s bijmaken.

De website bevat tevens een apart design voor tablets en mobiele telefoons, zodat je website op elk apparaat geoptimaliseerd en perfect leesbaar wordt.

Je website wordt in je eigen huisstijl opgemaakt in een bewezen responsive design structuur.

 

Wat krijg ik extra voor €499,- ten opzichte van het goedkoopste pakket van €299,-?

Het verschil is, dat je in plaats van 4, 8 pagina’s volledig gevuld krijgt met aangeleverde content. Daarbij kun je kosteloos gebruik maken van (max. 5) professionele stockfoto’s. Ook zijn er meer design modules die gebruikt kunnen worden.

Tevens wordt je website geoptimaliseerd voor Google, zodat je hoger komt in de ranking.

Hoeveel webpagina's krijg ik in mijn website?

Je krijgt een onbeperkt aantal pagina’s. Wanneer we de website bouwen vullen we, naar gelang het gekozen pakket, 4 of 8 pagina’s. Daarna kunt je, na het opleveren van de website, zelf onbeperkt uitbreiden.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Waarom gaat het contact grotendeels via E-mail?

We hebben een voorkeur voor contact via e-mail, omdat we dan alles op ons gemak terug kunnen lezen. Zeker als het gaat om aanpassingen, feedback en de briefing. Het is ten eerste niet makkelijk om alles snel op papier te pennen terwijl we telefonisch aan het praten zijn. Daarnaast bestaat er het risico dat we niet alles goed opschrijven, en er vervolgens een misverstand ontstaat.

Bovendien is het handiger om dingen via de mail uit te leggen, omdat we dan screenshots kunnen toevoegen en eventueel kunnen doorverwijzen naar bepaalde websites.

Kan ik contact opnemen als ik ergens niet uit kom?

Ja, dat kan zeker. Op onze website www.gigaonline.nl kun je al vrij veel informatie vinden en natuurlijk kun je altijd even een e-mail sturen naar info@gigaonline.nl.

Ook nadat je website is opgeleverd kun je zonder dat je daarvoor een rekening gepresenteerd krijgt hulp vragen. Onze slogan is niet voor niets: GROOT in service, klein in prijs!

Kan ik korting krijgen?

Ja, dat kan. Je kunt korting verdienen door reclame te maken voor GIGAonline op je website. We plaatsen dan een reclamebanner aan de onderzijde van je hoofdpagina. Hiermee krijgt je 25 euro korting. LET OP: laat bij de offerte aanvraag weten dat je hier gebruik van wil maken. 

Hoe gaan we dit nu aanpakken?

Heel makkelijk!

Eerst vraag je hier een vrijblijvende offerte aan.

1. Na akkoord nemen we contact op om het design te bespreken.
2. Je levert afbeeldingen, teksten en eventueel andere inhoud, via mail bij ons aan.
3. Aan de hand van de kleuren van je logo maken wij het design op je huisstijl.
4. Wij bouwen de website, menu’s en alle pagina’s en gebruiken daarvoor de aangeleverde teksten en afbeeldingen. Je krijgt een volledig gevulde website.
5. We plaatsen de website op een previewlokatie waar je hem kunt beoordelen.
6. Na akkoord plaatsen we de website online en koppelen we je domeinnaam.

GIGAonline

GROOT in service, klein in prijs