Starter website pakket

GIGA aanbod € 299,-

Ik heb GIGAonline aanbevolen binnen mijn netwerk, zeker een aanrader
Chantal Clement

Goede uitleg, en hele scherpe prijzen. Ik ben er heel blij mee
Michel Peeters

Bedankt voor het maken van de mooie en duidelijke website! Zeer tevreden en aan te bevelen
Kevin Verdonschot

Wat kun je verwachten van een Starter website van GIGAonline.

Een Starter website is ideaal voor starters, zzp-ers en ondernemingen die wél een moderne, complete website willen hebben, maar geen grote hoeveelheden informatie willen of hoeven delen.

En niet alleen startende ondernemers kunnen gebruik maken van dit aanbod, ook bedrijven die momenteel een verouderde website hebben en toe zijn aan een website die voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk daarbij aan een responsive design en een Google vriendelijk ontwerp zodat je goed scoort bij de zoekresultaten.

Professionele website

GIGAonline levert je een professioneel, kant-en klare website. Volledig gevuld. Daar hoef je zelf niets meer aan te doen. Bij de concurrentie betaal je een veelvoud van onze prijs, of je moet zelf aan de slag gaan met een zogenaamd “eenvoudig” content management system (CMS).

100% responsive

De websites die wij leveren zijn 100% responsive. Dit betekent dat de website zich aangepast aan het formaat scherm. Onze websites zijn dus op zowel op de computer, laptop, tablet als telefoon goed leesbaar. Je hebt dus geen vergrootglas nodig om je website te bekijken op een mobiele telefoon.

Social media

Ben je actief op op Social Media? Dan kunnen we met handige icoontjes snelkoppelingen maken naar Facebook en Twitter, maar ook naar Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+ enz.

CMS

We maken gebruik van het betrouwbare content management systeem (CMS) WordPress. Dit CMS kun je gebruiken om je website bij te werken, echter kunnen wij dat vanzelfsprekend ook voor je doen.

j

Huisstijl

Je Starter website wordt geheel aangepast aan je huisstijl. Kleuren, logo, afbeeldingen en overig content passen wij voor je aan en gebruiken we in je nieuwe website. Zo krijg je een website die bij je bedrijf past, met de juiste uitstraling en informatie.

Google Maps

Indien je dit wenst integreren wij een Google Maps kaart in je website. Bezoekers weten zo waar ze je kunnen vinden. Deze module is gratis, hier hoef je niets extra’s voor te betalen.

Wordpress website

Met WordPress doe je mee met grote bekende merken. De websites van bijvoorbeeld Pepsi, The Voice of HollandSpotify, en NRC maken gebruik maken van WordPress. Dat zouden ze niet doen als het systeem onbetrouwbaar en niet veilig zou zijn.

Pagina’s toevoegen

Je krijgt een oneindig aantal pagina’s. Wij vullen gratis maximaal 4 pagina’s voor je, met de door jouw aangeleverde foto’s en tekst, en daarna maak je zelf zoveel pagina’s aan als je wilt. Zonder extra kosten.

Modules

WordPress kent zeer veel modules die geïmplementeerd kunnen worden in je website. In het Starter pakker zitten een aantal modules ingesloten. Aan de hand van je wensen kijken wij wat de mogelijkheden zijn en kunnen we dit uitbreiden.

*Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Professionele foto’s

Als je niet de juiste camera of fotomateriaal hebt en geen budget voor een fotograaf, kunt je er altijd voor kiezen om stockfoto’s te gebruiken. Stockfoto’s zijn foto’s gemaakt door professionele fotografen.

Er zijn verschillende databanken met talloze professionele foto’s en afbeeldingen. Voor het downloaden van deze foto’s betaal je echter wel een maandelijks bedrag.

Wij bestellen onze foto’s bij shutterstock.com. Bij het All-in pakket zitten maar liefst 5 foto’s bijgesloten, die je gratis kunt gebruiken op je nieuwe website. In het Starter pakket zitten geen foto’s, maar deze zijn vanzelfsprekend wel los bij te bestellen.

Geïnteresseerd of meer informatie?

GIGAonline

GROOT in service, klein in prijs