Hosting Pakket

Incl. technische updates, backups, hosting, domeinnaam en service

Bij mijn vorige webbouwer kreeg ik voor  elk wissewasje een rekening, nu is alles inclusief
Stephen de Waal

Voor 10 euro per maand heb ik geen omkijken meer naar mijn website, zelfs wijzigingen worden voor me doorgevoerd
Birgit Frissen

Bedankt voor het terugplaatsen van een backup, dankzij jullie is mijn website weer snel hersteld!
Antoinette de Jong

Wij bouwen al een complete website voor slechts € 299,-. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag voor hosting, domeinnaam, updates, back-ups, service, en zoekmachine optimalisatie.

Je hebt al een Hosting pakket voor slechts € 4,50 per maand

*Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Wat is webhosting

Webhosting is het huren van ‘ruimte’ op een op het internet aangesloten server, waarop je website geplaatst wordt. Bij GIGAonline is deze dienstverlening perfect geregeld. Onze hosting is in goede handen en voorzien van de nieuwste technieken en draaien op krachtige en snelle servers.

Waarom moet ik een Hosting abonnement afsluiten?

Op de 1e plaats betaal je voor de server ruimte die je nodig hebt om je website op het internet te zetten. En natuurlijk de kosten voor je domeinnaam. Maar vergeet ook niet de periodieke technische updates om je site veilig en goed draaiend te houden. Daarnaast maken we elke nacht een backup. Mocht er iets fout gaan, kunnen we deze altijd terug zetten. En we staan je vanzelfsprekend graag te woord voor service en ondersteuning.

Kan ik ook zonder Hosting een website laten maken?

Nee, dat doen we niet. We zouden in dat geval de website niet kunnen voorzien van technische updates en kunnen geen backups maken. Binnen de kortste keren hebben we je aan de telefoon met de melding dat een of ander niet meer werkt, of nog erger: je website is gehacked. Wij willen kwaliteit bieden en niet ten koste van alles de goedkoopste zijn.

Maar jullie kunnen de website toch op mijn eigen hosting zetten?

Nee. Ten eerste is de kans groot dat onze professionele website technisch niet draait op een goedkoop PHP hostingpakketje. Daarnaast is het onmogelijk om van elk hostingbedrijf te weten hoe we een storing moeten oplossen en een update moeten draaien. Om nog maar te zwijgen over backups die daar vaak onmogelijk te maken zijn.

Wat is nu het verschil tussen de 2 Hosting pakketten?

Beide pakketten kun je prima gebruiken om je website op een goede en veilige manier te hosten. Bij het All-in pakket zit, zoals de naam al aangeeft, alles ingesloten. Zo kun je gratis 10 e-mail adressen gebruiken en hoef je voor het terugplaatsen van een backup niets te betalen. Ook betaal je geen setupkosten en regelmatig wordt je website geoptimaliseerd voor Google.

In het Budget pakket zitten geen e-mail adressen. Daarbij betaal je eenmalig €18,50 setupkosten en wordt je website alleen bij oplevering geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast krijg je maar de helft aan webruimte en betaal je extra indien je dataverkeer boven de 10 GB per maand uitkomt. Bij het All-in pakket is dit 100 GB per maand.

Waarom moet mijn website regelmatig een technische update krijgen?

Omdat het internet onderhevig is aan veranderingen moet ook je website mee gaan met deze verandering. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige updates van de verschillende browsers die er bestaan (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox). Om te zorgen dat je website goed weergegeven wordt in al deze verschillende browsers, zal ook je CMS-systeem regelmatig een update nodig hebben.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Google

We zullen je nieuwe website aanmelden bij de grootste zoekmachines zodat je goed vindbaar bent.

Domeinnaam

een .nl domeinnaam is ingesloten bij het Hosting pakket.

Updates

Updates van het CMS alsmede de aanvullende modules worden zonder extra kosten uitgevoerd.

}

Backup

Elke nacht wordt er een backup gemaakt van je website.

GIGAonline

GROOT in service, klein in prijs