Hosting & Service

Technische updates, back-ups, beveiliging, enz.

Compleet servicepakket

We bouwen  een complete website voor een zeer voordelig tarief.

Daarna moet je website ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet, zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje ruimte op het web.

Je betaald hiervoor een vast bedrag per maand, en in dit bedrag zitten tevens de kosten voor je domeinnaam, technische updates van het systeem, en het maken van back-ups.

Heb je al een eigen e-mail adres zoals bijvoorbeeld Gmail of Hotmail? Dan voldoet wellicht het voordelige START hosting pakket. Wil je graag een e-mail adres dat aansluiten bij je bedrijfsnaam (bijvoorbeeld info@bedrijfsnaam.nl) en een beveiligde verbinding? Dan is het ALL-IN pakket de beste keuze.

Je website beveiligen met encryptie

Google geeft websites mét een SSL encryptie voorrang in de zoekresultaten. Zonder SSL certificaat ben je dus minder goed vindbaar in Google ten opzichte van websites die dit wel hebben. Tevens geeft zo’n slotje in de adresbalk een vertrouwde uitstraling en beschermt het je website tegen afluisterpraktijken.

Wanneer je het ALL-IN hosting pakket kiest krijg je gratis een SSL certificaat bij je website. Wij verzorgen de gehele installatie en configuratie op de server.

In het START hosting pakket zit standaard geen SSL certificaat. Dit kunnen we natuurlijk wel voor je installeren.

Voordelen SSL certificaat

Hogere ranking in Google

Veiliger voor bezoekers

Hogere conversie

Privacywetgeving

Privacywetgeving

De overheid heeft met het invoeren van de AVG wetgeving bepaald dat indien je een formulier met contactgegevens gebruikt, je gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL certificaat voldoe je aan de AVG wetgeving.

Google

Je website is goed te vinden in alle grote zoekmachines.

Domein

een .nl domeinnaam is ingesloten bij het hosting pakket.

Updates

Updates van het CMS worden zonder extra kosten uitgevoerd.

}

Backup

Dagelijks wordt er een back-up gemaakt van je website.

Professionele goedkope website geschikt voor veel doeleinden

En met slechts €9,50 p/m voor hosting & service behoren we tot een van de goedkoopste aanbieders!

Veelgestelde vragen

Wat is webhosting

Webhosting is het huren van ‘ruimte’ op een op het internet aangesloten server, waarop je website geplaatst wordt. Bij GIGAonline is deze dienstverlening perfect geregeld. Onze hosting is in goede handen en voorzien van de nieuwste technieken en draaien op krachtige en snelle servers.

Waarom moet ik een Hosting abonnement afsluiten?

Op de 1e plaats betaal je voor de server ruimte die je nodig hebt om je website op het internet te zetten. En natuurlijk de kosten voor je domeinnaam. Maar vergeet ook niet de periodieke technische updates om je site veilig en goed draaiend te houden. Daarnaast maken we dag en nacht back-ups. Mocht er iets fout gaan, kunnen we deze altijd terug zetten.

Kan ik ook zonder Hosting een website laten maken?

Nee, dat doen we niet. We zouden in dat geval de website niet kunnen voorzien van technische updates en kunnen geen backups maken. Binnen de kortste keren hebben we je aan de telefoon met de melding dat het een of het ander niet meer werkt, of nog erger: je website is gehacked. Wij willen kwaliteit bieden en niet ten koste van alles de allergoedkoopste zijn.

Kunnen jullie de website op mijn eigen hosting zetten?

Nee. Ten eerste is de kans groot dat onze professionele website technisch niet draait op een goedkoop PHP hostingpakketje. Daarnaast is het onmogelijk om van elk hostingbedrijf te weten hoe we een storing moeten oplossen en een update moeten draaien. Om nog maar te zwijgen over backups die daar vaak moeilijk en alleen tegen extra betaling te maken zijn.

Wat wél kan, is dat je je domeinnaam en e-mail houdt bij je huidige leverancier en de domeinnaam A-record laat verwijzen naar onze server. Maar dan heb je dus dubbele kosten, namelijk bij ons en de kosten van je huidige domeinnaamleverancier. Tevens dien je dit zelf bij je huidige leverancier te regelen, wij kunnen dit helaas niet voor je doen.

Wat is nu het verschil tussen de 2 Hosting pakketten?

Beide pakketten kun je prima gebruiken om je website op een goede en veilige manier te hosten en bij beide pakketten krijg je GRATIS het DIVI thema.

Bij het ALL-IN pakket zit, zoals de naam al aangeeft, alles ingesloten. Zo kun je 10 e-mail adressen gebruiken en hoef je voor het terugplaatsen van een back-up niets te betalen. Ook betaal je geen setupkosten en is je website beveiligd middels een SSL certificaat.

In het START pakket zitten geen e-mail adressen en is er geen beveiligde verbinding middels een SSL-certificaat. Daarbij betaal je eenmalig €22,50 setup-kosten en is het eventueel terugplaatsen van een back-up niet ingesloten in de prijs (prijs afhankelijk van de werkzaamheden). Daarnaast krijg je minder webruimte en betaal je extra indien je dataverkeer boven de 5 GB per maand uitkomt. Bij het All-in pakket is dit 50 GB per maand.

Waarom moet mijn website regelmatig een technische update krijgen?

Omdat het internet onderhevig is aan veranderingen moet ook je website mee gaan met deze verandering. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige updates van de verschillende browsers die er bestaan (Internet Explorer, Edge, Google Chrome, Firefox). Om te zorgen dat je website goed weergegeven wordt in al deze verschillende browsers, zal ook je CMS-systeem regelmatig een update nodig hebben.

Misschien wel de belangrijkste reden om te updaten is vanwege beveiligingsupdates die worden vrijgegeven, o.a. door de makers van WordPress en het DIVI thema. WordPress is het meest gebruikte open-source CMS ter wereld, en ook wij maken gebruiken dit platform. Regelmatig worden er verbeteringen en updates vrijgegeven om kwaadwillende buiten de deur te houden.

Heb je nog vragen?

We beantwoorden ze graag!

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?