Wordpress & DIVI, een perfecte combinatie

Uiterst veilig, stabiel, en door DIVI super eenvoudig in gebruik.

Aan de slag met DIVI

Alle websites van GIGAonline draaien op het alom geprezen open source contentmanagementsysteem (CMS) WordPress. Vele grote merken zoals Playstation, Sony en Spotify maken eveneens gebruik van dit systeem en dat is niet voor niets. WordPress is een uiterst veilig en stabiel CMS. Het enige nadeel van WordPress is dat het niet het meest eenvoudige systeem is om mee te werken.

Door gebruik te maken van het DIVI thema hebben we hiervoor een perfecte oplossing gevonden en we leggen je graag uit waarom dit zo is.

Het DIVI thema bestaat eigenlijk uit twee onderdelen. Op de eerste plaats heb je het ‘back-end’ gedeelte oftewel de DIVI Builder. De DIVI Builder vervangt de standaard WordPress editor en werkt met blokken. Elk blok heeft een eigen functionaliteit en is eenvoudig te verplaatsen en aan te passen. Dit systeem werkt al een stuk eenvoudiger dan de standaard WordPress editor.

Het wordt echter pas echt eenvoudig met de Visual Builder. Hiermee kun je aan de voorzijde van je website aanpassingen doorvoeren. Teksten aanpassen, foto’s vernieuwen, tijdelijke aanbieding plaatsen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk vanaf de voorzijde van je website. Je kunt met DIVI dus heel eenvoudig content aanpassen en toevoegen en je ziet meteen het resultaat.

Daarbij komt ook nog eens dat DIVI uitstekend wordt ondersteund. Er is een uitgebreide helpfunctie met video tutorials, zowel op de website als in DIVI zelf, en er worden vele tutorials gepubliceerd over allerlei onderwerpen.

GIGAonline bouwt alle website met het DIVI thema en samen met onze hosting pakketten kun je dit prachtige thema volledig GRATIS gebruiken en ontvang je tevens alle nieuwe updates en nieuwe functies.

En mocht het om wat voor een reden toch niet lukken om je website zelf aan te passen (of misschien heb je we helemaal geen tijd of zin om dit zelf te doen) dan kunnen wij dit natuurlijk altijd voor je regelen. Wij hanteren hiervoor een voordelig tarief en geven je altijd vooraf een prijsopgave.

 

 

 

Wat kost een website laten maken?

Een goede website hoeft helemaal niet duur te zijn.
Als we jouw wensen hebben geïnventariseerd krijg je van ons altijd een scherpe offerte die past bij jouw wensen.
Het doel van jouw site bepaalt immers de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs van je website.

Vraag snel een gratis en 100% vrijblijvende offerte aan. 

volop in beweging

Zeer regelmatig komen er updates en nieuwe features, het systeem wordt constant doorontwikkeld.

front- en backend

Je kunt alles aanpassen in de admin omgeving, maar ook eenvoudig ‘live’ op je website.

in the Cloud

Vanaf elk apparaat inloggen op je website en deze eenvoudig uitbreiden en aanpassen.

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?