Waar wij werken?

In heel nederland!
 

KLANTEN UIT HEEL NEDERLAND

Of je nu in Middelburg, Maastricht, Groningen of in de Flevopolder bent gevestigd, wij kunnen voor jou een website maken. Zelf zijn we gevestigd in het pittoreske dorpje Spaubeek in het diepe zuiden van het Limburg. Nu horen we je denken ‘dat is wel heel ver weg…’ Gelukkig hoef je niet helemaal naar ons toe te komen. Onze communicatie verloopt namelijk hoofdzakelijk via e-mail en soms via de telefoon. Door deze werkwijze kunnen we zonder problemen een website voor je maken en kunnen we de prijs laag houden. We hebben immers geen duur kantoorgebouw maar werken vanaf de thuislocaties van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Waarom gaat het contact grotendeels via E-mail?

Bij GIGAonline werken we met een klein team aan het ontwerpen van moderne, profecionele websites voor een lage prijs. Nu kunnen we een telefoniste inhuren om de telefoon te beantwoorden, maar naar alle waarschijnlijkheid zal zij het antwoord op jouw (technische) vraag niet weten. Ze zal dus je vraag moeten noteren en doorsturen naar een designer.

Onze designers zijn werkzaam vanuit hun thuislocatie en kunnen hun tijd flexibel indelen. Daardoor echter zijn ze niet altijd meteen bereikbaar.

Door contact via e-mail slaan we twee vliegen in één klap. We kunnen kostenbesparend werken en tevens op ons gemak kijken hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Bovendien is het vaak handiger om dingen via e-mail uit te leggen omdat we dan bijvoorbeeld screenshots of verwijzingen naar andere websites kunnen toevoegen.

Kan ik contact opnemen als ik ergens niet uit kom?

Ja, dat kan zeker. Nadat je website is opgeleverd kun je zonder dat je daarvoor meteen een rekening gepresenteerd krijgt hulp vragen. Ook kunnen we voor een voordelig tarief wijzigingen doorvoeren op je website. 

Onze slogan is niet voor niets: GROOT in service, klein in prijs!

Ik wil een nieuwe website, hoe gaan we dit nu aanpakken?

Heel gemakkelijk!

  • Kies een website uit onze voorbeelden en vraag een offerte aan.
  • Na akkoord lever je logo, afbeeldingen, teksten (en eventueel andere inhoud) via e-mail bij ons aan.
  • Aan de hand van je huisstijl en logo personaliseren we het ontwerp.
  • Wij bouwen de website en gebruiken daarvoor de aangeleverde teksten en afbeeldingen. Je krijgt een volledig gevulde, kant en klare website.
  • We plaatsen de website op een testlocatie waar je je site kunt beoordelen.
  • Je ontvangt een gratis correctieronde zodat je de puntjes op de spreekwoordelijke i kunt zetten.
  • Nadat je akkoord bent gegaan plaatsen we de website online en koppelen we je domeinnaam.

Eenvoudig en snel je nieuwe website online, tegen een zeer voordelige prijs!

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je gewoon een vraag? Ook dan staan wij uiteraard klaar om te helpen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

GIGAonline web&design

Bezoekadres (alleen op afspraak):

Transportlaan 1-151
6163 CX Geleen

E-mail:

info@gigaonline.nl

Website:

www.gigaonline.nl

KVK-nummer: 63081172
BTW: 156788585B01

Volg ons ook op:

Contact formulier

Een all-in website voor MKB & ZZP

Nu tijdelijk het eerste half jaar GRATIS hosting