GIGA in service

Groot in service, resultaatgericht, meedenkend en oog voor detail.

Een eerlijke prijs
voor de kleine ondernemer

GIGAonline webdesign is begin 2015 gestart met als doel de kleine of beginnende ondernemer te helpen bij het maken van een goed vindbare, modern ogende website. Waar grotere web- & marketingbureau’s de kleinere ondernemer liet stikken door enorme bedragen te vragen voor een relatief kleine website, waren wij er om ons mede ‘kleine ondernemer’ te hulp te schieten.

Inmiddels hebben we voor vele ondernemers een mooie website mogen maken en werken we met een sterk team van freelancers dagelijks aan het ontwerpen en onderhouden van websites voor een eerlijke prijs.

Of je nu in Middelburg, Maastricht, Groningen of in de Flevopolder bent gevestigd, wij kunnen voor jou een website maken. Zelf zijn we gevestigd in het diepe zuiden van Limburg en nu horen we je denken ‘dat is wel heel ver weg…’. Gelukkig hoef je niet helemaal naar ons toe te komen. Onze communicatie verloopt hoofdzakelijk via e-mail en soms via de telefoon. Door deze werkwijze kunnen we zonder problemen een website voor je maken en kunnen we de prijs laag houden. We hebben immers geen duur kantoorgebouw maar werken veelal vanuit thuislocaties.

 

Contact

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je gewoon een vraag? Ook dan staan wij uiteraard klaar om te helpen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Heb je een probleem met een website die wij voor je hosten? Kijk dan eens op deze pagina of er momenteel wellicht een storing is of werkzaamheden zijn.

GIGAonline webdesign

Spaubeekerhof 25
6176CD Spaubeek

Bezoekadres (alleen op afspraak):

Transportlaan 1-151
6163CX Geleen

E-mail:

info@gigaonline.nl

KVK-nummer: 63081172
BTW-ID: NL001816638B69

 

Contact formulier

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?