GIGAonline, GROOT in service

Resultaatgericht, meedenkend, en oog voor detail.

Een eerlijke prijs
voor de kleine ondernemer

GIGAonline webdesign is begin 2015 opgestart met als doel de kleinere ondernemer te helpen bij het maken van een goed vindbare, professionele website. Waar grotere web- & marketingbureau’s de kleinere ondernemer liet stikken door enorme bedragen te vragen voor een relatief kleine website was GIGAonline webdesign daar om ons mede ‘klein ondernemer’ te hulp te schieten.

Inmiddels hebben we voor vele ondernemers een mooie website mogen maken en werken we met een sterk team van freelancers dagelijks aan het ontwerpen en onderhouden van websites voor een eerlijke prijs.

Of je nu in Middelburg, Maastricht, Groningen of in de Flevopolder bent gevestigd, wij kunnen voor jou een website maken. Zelf zijn we zijn gevestigd in het diepe zuiden van Limburg en nu horen we je denken ‘dat is wel heel ver weg…’. Gelukkig hoef je niet helemaal naar ons toe te komen. Onze communicatie verloopt hoofdzakelijk via e-mail en soms via de telefoon. Door deze werkwijze kunnen we zonder problemen een website voor je maken en kunnen we de prijs laag houden. We hebben immers geen duur kantoorgebouw maar werken veelal vanaf onze thuislocaties.

 

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je gewoon een vraag? Ook dan staan wij uiteraard klaar om te helpen. We zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Heb je een probleem met een website die wij voor je hosten? Kijk dan eens op deze pagina of er momenteel storingen of werkzaamheden zijn.

GIGAonline webdesign

Spaubeekerhof 25
6176CD Spaubeek

Bezoekadres (alleen op afspraak):

Transportlaan 1-151
6163CX Geleen

E-mail:

info@gigaonline.nl

KVK-nummer: 63081172
BTW-ID: NL001816638B69

 

Contact formulier

Ja, ik wil een nieuwe website

Ik wil een nieuwe website, hoe gaan we dit nu aanpakken?

Heel eenvoudig!

  • Laat ons weten wat je wensen zijn en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.
  • Na akkoord lever je logo, afbeeldingen, teksten en eventueel andere inhoud via e-mail bij ons aan.
  • Aan de hand van je huisstijl en logo gaan we aan de slag en maken een ontwerp.
  • We plaatsen de website op een testlocatie waar je je nieuwe site kunt beoordelen.
  • Je verteld ons wat we nog voor je moeten aanpassen zodat we de puntjes op de spreekwoordelijke “i” kunt zetten.
  • Nadat je 100% tevreden bent plaatsen we de website online en koppelen we je domeinnaam.

Eenvoudig en snel je nieuwe website online, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Waarom gaat het contact grotendeels via E-mail en niet via de telefoon?

Bij GIGAonline webdesign werken we met een klein team aan het ontwerpen van moderne, professionele websites voor een lage prijs. Nu kunnen we een telefoniste inhuren om de telefoon te beantwoorden, maar naar alle waarschijnlijkheid zal zij het antwoord op jouw vraag niet weten. Ze zal dus je vraag moeten noteren en doorsturen naar een designer.

Onze freelance designers zijn veelal werkzaam vanuit hun thuislocatie en kunnen hun tijd flexibel indelen. Daardoor echter zijn ze niet altijd meteen bereikbaar.

Door contact via e-mail slaan we twee vliegen in één klap. We kunnen kostenbesparend werken en tevens op ons gemak kijken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. 

Bovendien is het vaak handiger om dingen via e-mail uit te leggen omdat we dan bijvoorbeeld screenshots of verwijzingen naar andere websites kunnen toevoegen.

Kan ik contact opnemen als ik ergens niet uit kom?

Ja, dat kan zeker. Nadat je website is opgeleverd kun je zonder dat je daarvoor meteen een rekening gepresenteerd krijgt hulp vragen. Ook kunnen we voor een voordelig tarief wijzigingen doorvoeren op je website. 

Onze slogan is niet voor niets: Groot in service, klein in prijs!

Een all-in website voor MKB & ZZP

Ben jij toe aan een nieuwe website?