All-in website pakket

Nu slechts € 499,-

Ik heb GIGAonline aanbevolen binnen mijn netwerk, zeker een aanrader
Chantal Clement

Goede uitleg, en hele scherpe prijzen. Ik ben er heel blij mee
Michel Peeters

Bedankt voor het maken van de mooie en duidelijke website! Zeer tevreden en aan te bevelen
Kevin Verdonschot

Wat kun je verwachten van een All-in website van GIGAonline.

Een All-in website van GIGAonline is een website die volledig aan je huisstijl is aangepast en een onbeperkt aantal pagina’s heeft. Wij vullen maar liefst 8 pagina’s met aangeleverde tekst en foto’s. Maar wij bieden meer! Zo krijg je gratis professioneel fotomateriaal bij je website en zijn vele extra modules inbegrepen.

Tevens zorgen we voor een responsive design en een Google vriendelijk ontwerp, zodat je goed scoort bij de zoekresultaten.

Professionele website

GIGAonline levert je een professioneel, kant-en klare website. Volledig gevuld. Daar hoef je zelf niets meer aan te doen. Bij de concurrentie betaal je een veelvoud van onze prijs, of je moet zelf aan de slag gaan met een zogenaamd “eenvoudig” content management system (CMS).

100% responsive

De websites die wij leveren zijn 100% responsive. Dit betekent dat de website zich aangepast aan het formaat scherm. Onze websites zijn dus op zowel op de computer, laptop, tablet als telefoon goed leesbaar. Je hebt dus geen vergrootglas nodig om je website te bekijken op een mobiele telefoon.

Social media

Ben je actief op op Social Media? Dan kunnen we met handige icoontjes snelkoppelingen maken naar Facebook en Twitter, maar ook naar Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+ enz.

CMS

We maken gebruik van het betrouwbare content management systeem (CMS) WordPress. Dit CMS kun je gebruiken om je website bij te werken, echter kunnen wij dat vanzelfsprekend ook voor je doen.

j

Huisstijl

Je All-in website wordt geheel aangepast aan je huisstijl. Kleuren, logo, afbeeldingen en overig content passen wij voor je aan en gebruiken we in je nieuwe website. Zo krijg je een website die bij je bedrijf past, met de juiste uitstraling en informatie.

Google Maps

Indien je dit wenst integreren wij een Google Maps kaart in je website. Bezoekers weten zo waar ze je kunnen vinden. Deze module is gratis, hier hoef je niets extra’s voor te betalen.

Wordpress website

Met WordPress doe je mee met grote bekende merken. De websites van bijvoorbeeld Pepsi, The Voice of HollandSpotify, en NRC maken gebruik maken van WordPress. Dat zouden ze niet doen als het systeem onbetrouwbaar en niet veilig zou zijn.

Pagina’s toevoegen

Je krijgt een oneindig aantal pagina’s. Wij vullen gratis maximaal 8 pagina’s voor je, met de door jouw aangeleverde foto’s en tekst, en daarna maak je zelf zoveel pagina’s aan als je wilt. Zonder extra kosten.

Modules

WordPress kent zeer veel modules die geïmplementeerd kunnen worden in je website. In het Starter pakker zitten een aantal modules ingesloten. Aan de hand van je wensen kijken wij wat de mogelijkheden zijn en kunnen we dit uitbreiden.

*Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Geïnteresseerd of meer informatie?

GIGAonline

GROOT in service, klein in prijs